X
  • Para poder firmar electrónicamente con su certificado en la Sede Electrónica, es necesario que tenga instalada la aplicación AutoFirma. Puede descargar esta aplicación desde el Portal de Firma Electrónica. Una vez descargada, siga las instrucciones para instalarla en su dispositivo.

Accés a la seu

L'accés al web es realitza mitjançant cl@ve. Només l'accés per a qualsevol tràmit que requereixi signatura o compareixença es necessitarà fer ús del component de @firma.

Informació sobre cl@ve

Informació sobre certificat digital i @firma

Certificat Digital

Informació d'importància sobre el certificat digital

Esta página requiere el uso de un certificado digital reconocido por cualquiera de las entidades oficiales de certificación nacionales, o del DNI electrónico. Si no dispone de uno, por favor, consulte la página de información disponible en https://valide.redsara.es para obtener uno, ya que no podrá acceder a la página de ingreso.

Per a la realització de la signatura electrònica dels documents es requereix d'un component de @firma que triga uns minuts a descarregar-se, instal·lar-se i carregar-se, si us plau, sigui pacient i llegiu les instruccions de la instal·lació proporcionades.

Requisits Tècnics

Requereix de banda ampla pel volum de la informació a transmetre i un certificat digital de persona física o jurídica actiu. Aquest sistema requereix de documents que han de ser transmesos per la xarxa, amb una mida màxima de 4 Mb per fitxer.

Requisits tècnics del component de signatura

  • Windows: Internet Explorer 9 i superiors, Mozilla Firefox o Google Chrome (últimes versions). Java 6 i 7
  • Linus: Mozilla Firefox i Google Chrome. Java 6, Java 7, OpenJDK 7.
  • MacOS X: Apple Safari, Mozilla Firefox i Google Chrome. Apple Java 6 seguint indicacions de Apple, Oracle Java 7.