X
 • ¡AVISO!

  Se ha detectado un problema en la subida de documentos. Esto puede afectar al normal funcionamiento de esta sede y se está trabajando para restablecer el servicio a la mayor brevedad.

  Disculpen las molestias.

Taxa 061

Taxa 061

TÍTOL DEL PROCEDIMENT:

Taxa 061: Prestació de serveis i actuacions per l’administració en matèria d’ordenació dels transports terrestres per carretera.

SUMARI:

Prestació de serveis i actuacions per l’administració en matèria d’ordenació dels transports terrestres per carretera.

ÒRGAN RESPONSABLE:

Direcció General de Coordinació i Administració dels Serveis Perifèrics

INSTRUCCIONS DEL PROCEDIMENT:

Normativa i instruccions de la Taxa 061: Prestació de serveis i actuacions per l’administració en matèria d’ordenació dels transports terrestres per carretera. El Ministeri facilita la liquidació de la taxa 061 de dues maneres:

 • Pagar i enviar la liquidació de la taxa a través d’Internet:

  Accedeixi al Formulari 790 de pagament i registre electrònic Taxa 061: Prestació de serveis i actuacions per l’administració en matèria d’ordenació dels transports terrestres per carretera.Seleccioni la província on vol presentar la taxa. Realitzi el pagament telemàtic de la taxa fent clic en el botó "Realitza pagament" del formulari i seguint els passos necessaris en la passarel•la de pagaments de l’AEAT. Atenció: Perquè el procés sigui complet, és imprescindible que faci la resta de passos que s’indiquen a continuació.Faci el registre electrònic de la Taxa, emplenant si escau les dades pertinents del formulari electrònic i fent clic en el botó "Signa i envia". Descarregui i imprimeixi el justificant tornat pel registre telemàtic. Dugui a terme la resta de tràmits associats a la taxa. Pot consultar l’estat del pagament i registre electrònic de les seves taxes en la pestanya Els meus expedients.

 • Emplenar i imprimir el formulari de liquidació de la taxa:

  Accedeixi al formulari de la Taxa 061: Prestació de serveis i actuacions per l’administració en matèria d’ordenació dels transports terrestres per carretera.Seleccioni la província on vol presentar la taxa. Obtingui el document PDF fent clic en el botó "Obté document" del formulari i imprimeixi totes les pàgines. Pagui l’import corresponent en una entitat financera col•laboradora. Presenti el document a l’oficina corresponent.

REQUISITS TÈCNICS DEL PROCEDIMENT:

Per utilitzar aquest servei és IMPRESCINDIBLE que el seu ordinador i navegador web compleixin amb els requisits tècnics  i cal disposar d’un DNI electrònic o un altre certificat digital admès. A més, el NIF/CIF associat a aquest certificat ha de ser igual al NIF/CIF del titular del compte bancari contra el qual es faci el pagament telemàtic.