X
  • ¡AVISO!

    Como consecuencia de labores de mantenimiento planificadas que afectan a las infraestructuras y sistemas que dan soporte a este servicio, el 27 de Enero se producirá una interrupción del servicio a lo largo de la tarde, afectando a las aplicaciones y funciones de esta sede electrónica. Pedimos disculpas por las molestias que pudieran ocasionarse.

Requisits tècnics

Requisits tècnics

Informació prèvia important


Per iniciar un expedient, cal fer ús d’un certificat digital reconegut per qualsevol de les entitats oficials de certificació nacionals, o del DNI electrònic, segons el que s’ha indicat en la pàgina d’informació i verificació dels certificats.
Per a la realització de la signatura electrònica dels documents cal un component de @firma que tarda uns minuts a baixar, instal•lar-se i carregar-se, si us plau, tingueu paciència i llegiu les instruccions de la instal•lació proporcionades.


Requisits tècnics


Cal disposar de banda ampla pel volum d’informació a transmetre i d’un certificat digital de persona física o jurídica actiu. Aquest sistema requereix de documents que han de ser transmesos per la xarxa, amb una grandària màxima de 4 MB per fitxer.


Requisits tècnics del component de signatura:


Visitar @afirma.